Corio ook in beroep tegen Bijenkorf

Ook Corio, eigenaar van Hoog Catharijne, is bij de Raad van State in beroep gegaan tegen de uitbreiding van de Bijenkorf. Er zijn nu 3 partijen in beroep gegaan en het lijkt er op dat de Bijenkorf de uitspraak gaat afwachten. In ieder geval is nog geen enkele bouwactiviteit waargenomen en ook de beslissing over het kappen van de boom is uitgesteld.

Betreuren

Dit zal vooral gemeenteraadslid Bulent Isik (PvdA) heel erg betreuren. De belangrijkste bijdrage die hij leverde aan de discussie in de gemeenteraad over het bouwplan was dat hij het zeer betreurde dat met name Corio bezwaar maakt tegen het plan. Tijdens de Raadsinformatieavond bleek overigens dat Isik de stukken in het geheel niet ingezien had. Zo vernam hij tijdens de RIA bij toeval dat Corio een bezwaarschrift had ingediend.

 

Dit bericht is geplaatst in Bijenkorf. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Corio ook in beroep tegen Bijenkorf

Reacties zijn gesloten.