Schoonmaakactie Wijk C West

Wij gaan voor een schoon Wijk C. Doet u mee?

Op zaterdag 23 maart a.s. organiseert de Buurtgroep Wijk C West een schoonmaakactie waarvoor alle wijkbewoners van harte zijn uitgenodigd. We verzamelen om 09.45 uur bij Kapper Beau Rivage, Willemstraat 59, waar al het benodigde materiaal (bezems etc.) gereed staat. Uiteraard begint de arbeid niet zonder een kopje koffie! Hierna trekken we in groepjes de wijk in om straten, pleinen en steegjes te vegen en zwerfvuil uit plantsoenen te halen; kortom, om de wijk lentefris op te leveren. Na deze grote schoonmaak staat er rond 12.00 uur een broodje kroket klaar!

Heeft u zin deel te nemen aan deze schoonmaakactie voor Wijk C? Geeft u zich dan per e-mail op via info@musico.nl. Voor meer informatie en opgave kunt u ook contact opnemen met Hedwig Verkuil (030) 69 52 884.

Graag tot zaterdag 23 maart!

Dit bericht is geplaatst in Buurtgroep Wijk C West. Bookmark de permalink.