Driekwart bussen rijdt Vredenburg voorbij

Tijdens de raadsinformatieavond over de bushaltes op het Vredenburg is gebleken dat driekwart van de bussen het Vredenburg voorbij zullen gaan rijden. Dit is wat het college van B&W eerder deze maand besloten heeft. In de pers waren er al berichten verschenen dat de bushaltes terug zouden komen. De verwarring werd veroorzaakt door dat de raadsstukken hierover tegenstrijdige informatie bevatten. In de informatie die naar de pers ging stond bijvoorbeeld dat er nog 12 buslijnen zouden gaan stoppen. Op de website van het BRU stond dat er nog maar 6 stadsbuslijnen zouden gaan halteren. Tijdens de raadsinformatieavond bleek dat er nog maar 5 stadsbuslijnen zullen gaan stoppen. Dat zijn de lijnen 2, 3, 4, 5 en 8. Ook lijn 11 naar de Uithof zal het Vredenburg voorbij gaan rijden.

Petitie

Om deze reden is de petitie voor terugkeer van alle bushaltes nog steeds actueel. De gemeenteraad beslist uiteindelijk over het aantal bussen dat op het Vredenburg zal gaan halteren. Deze petitie is al meer dan 2000 keer ondertekend, waarvan 1800 keer op papier. De petitie ondertekenen kan hier.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Vredenburg. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Driekwart bussen rijdt Vredenburg voorbij

Reacties zijn gesloten.