Staffhorst definitief gesloten

Er lijkt nu definitief een einde gekomen aan de naam Staffhorst als winkel in Utrecht. Het faillissement is op 24 september uitgesproken. De winkel met muziekinstrumenten onderin de parkeergarage Paardenveld is met directe ingang gesloten. De gang van zaken roept echter wel vragen op omdat er sinds augustus al een aanvraag loopt voor een vuurwerkopslag in het pand.

sinds 1937

Sinds 1937 was Staffhorst een begrip in Utrecht. De winkel had in de hoogtijdagen meerdere vestigingen. Oa als platenzaak (later CD’s), muziekinstrumenten en een winkel voor tv, pickups, banderecorders etc. Na de komst van de Mediamarkt ging het definitief bergafwaarts. Het bedrijf werd overgenomen door RAF dat op zijn beurt in 2010 failliet ging. En nu is tenslotte ook de afdeling muziekinstrumenten gesloten.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Staffhorst definitief gesloten

 1. jan schreef:

  Doodzonde !
  In de tijd, dat de zeer geprezen dhr. W. Vocking nog in de directie zat,
  was het een top-bedrijf; kundig personeel, een leuke sfeer,
  en iedereen kwam er graag,
  maar sinds het Paardenveld, is het snel achteruitgegaan,
  personeel en klanten werden als vuilnis behandeld;
  nog knap, om het dan nog zo lang vol te houden.
  Jammer, voor wat eens, een super-bedrijf was.

Reacties zijn gesloten.