Jacobskerkhof verloederd/t

Het Jacobskerkhof is een belangrijk historisch stadsplein in Wijk C met uitzicht op de middeleeuwse Jacobikerk. Het autovrije plein wordt door de gemeente echter niet als zodanig gekoesterd. Regelmatig parkeren vrachtwagentjes van Stadswerken en aannemers langdurig, met name rond lunchtijd, op het plein. Ook dient het vaak als parkeerterrein voor aanhangwagens met marktkramen, is het een laad- en loshaven voor vrachtwagens ten behoeve van horeca aan de Oudegracht en dient het als parkeerterrein voor kerkbezoekers.

De enige foto die op de gemeentelijke website van het Jacobskerkhof te vinden is is onderstaande foto. Kennelijk was het onmogelijk om een mooiere foto te maken.58efb73e46

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Jacobskerkhof. Bookmark de permalink.