Buurtgroep in Wijk C West zoekt versterking!

Al jarenlang heeft Wijk C west een actieve, kleine buurtgroep, de zogenaamde ‘Buurtgroep Wijk C West’.
Deze buurtgroep organiseert vrolijke bijeenkomsten zoals veegacties met ‘n kroket van Broodje van Martin na afloop, 4 x per jaar een buurtmaaltijd en bijvoorbeeld een maandelijkse borrel in een café in de wijk. Ook wordt er aandacht besteed aan serieuzere zaken. Zo houden we contact met de gemeente, het Wijkbureau Binnenstad, de politie en de Wijkraad om gezamenlijk de leefbaarheid en de veiligheid in de wijk te waarborgen. Eens in de 6 weken zien we elkaar en maken we een uurtje plannen, maar met zijn vieren komen we aan lang niet alles toe. Dus zoeken we versterking! Vooral voor de serieuze zaken…
Woon je in Wijk C west, heb je zin en tijd om mee te denken en/of te helpen, meld je dan aan of kom eens langs op een van onze bijeenkomsten!

Voor info: Corrie Huiding-Stomp
030-2321423
corrie.huiding at gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Buurtgroep Wijk C West. Bookmark de permalink.