Hervatting bouw Bijenkorf geen gelopen race

Woensdag 18 februari werd de uitbreiding van de Bijenkorf bij de Raad van State behandeld. De zitting duurde ruim 2 uur. Wat in ieder geval duidelijk is geworden is dat de Raad van State de zaak dermate ingewikkeld vindt dat er waarschijnkijk binnen 6 weken geen uitspraak te verwachten is. De diskussie ging vooral over het gebrek aan fietsparkeerplaatsen en de verslechtering van de luchtkwaliteit.

Corio

Corio heeft zicht teruggetrokken nu Corio financieel gecompenseerd wordt door het verhuren van 50 parkeerplaatsen (op zaterdag en zondag) in de Coriogarages aan PMT, eigenaar van het Bijenkorfgebouw. PMT meende nu dat de bouw snel kon worden hervat. Daartoe had PMT gevraagd de bouwstop op te heffen. De voorzitter van de Raad van State gaf aan daar weinig voor te voelen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.