Koolmonoxide meldingen in P Bijenkorf

Om de haverklap blijkt er een koolmonoxide melder in de parkeergarage van de Bijenkorf een te hoge concentratie koolmonoxide te geven. Als gevolg daarvan gaan sirenes af en gaan zgn stuwdrukventilatoren op hoge toeren draaien. Er heerst dan een geluidniveau in de de garage van 89 dBA. Je kunt het hier beluisteren:


En verder gebeurt er helemaal niets. En dat uren achter elkaar ook s’nachts. Niemand die je tegenhoudt als je je auto gaat ophalen en je kan er ook nog gewoon inrijden met de auto.

Wat is er nu aan de hand ? Is het gevaarlijk of niet ? Koolmonoxide is immers een zeer gevaarlijk gas.

Voor omwonenden geeft het in ieder geval een hoop geluidsoverlast. Een paar weken geleden ging het alarm gedurende 2 nachten enkele uren lang door. Ook op 5 december enkele uren in de middag en avond en nu opnieuw.

Dit bericht is geplaatst in Bijenkorf, Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Koolmonoxide meldingen in P Bijenkorf

Reacties zijn gesloten.