Locatieprofiel opgesteld zonder bewoners uit te nodigen

16 september was er in het Stadskantoor een avond waarbij belanghebbenden over 5 evenementenlocaties in de binnenstad hun zegje konden doen. Van die locaties was er één locatie gelegen in Wijk C. Die locatie is het Jacobskerkhof.
Omwonenden van het Jacobskerkhof bleken echter niet uitgenodigd. Uit navraag bij diverse omwonenden is gebleken dat er geen huis aan huis uitnodigingen zijn verspreid rond het Jacobskerkhof.

Update: in het verslag van de avond dat door de gemeente is opgesteld staat nu dat omwonenden van het Jacobskerkhof tijdens de avond hebben opgemerkt dat ze geen uitnodiging hebben ontvangen. Dat geeft de (onjuiste) indruk dat ze er desondanks toch waren. Maar dat was niet zo. Degene die de opmerking gemaakt heeft was de voorzitter van het Wijk C Komitee die zelf niet rond het Jacobskerkhof woont.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.